Merita Halili në Qendrën Kenedi të Uashingtonit

Publié le par Engjell Shehu


 Pergatitur nga Keida Kostreci UashingtonMerita Halili


 Për dy ditë këngëtarja e mirënjohur Merita Halili solli në dy koncerte muzikën, veshjet dhe atmosferën shqiptare. Ajo interpretoi së bashku me orkestrën e drejtuar nga bashkëshorti i saj, Raif Hyseni në qendrën Kennedy dhe në një nga sallat e Bibliotekës së Kongresit, e cila i organizoi të dyja koncertet.

Commenter cet article